Verbouwen


Een verbouwing betekent in veel gevallen een waardevermeerdering van uw woning. Met name bij een uitbreiding van de woning. De investering betaalt zichzelf in feite zelf terug. Maar het belangrijkste is natuurlijk de toename van uw woongenot!

Uw verbouwing vind plaats op basis van 100 jaar ervaring
Verbouwen is iets waarbij Venema Bouw zich bijzonder thuis voelt. We zijn door de jaren heen altijd wel op een aantal plaatsen aan het verbouwen. In de offerte is een bedrag afgesproken waarvoor de werkzaamheden worden uitgevoerd en in de aanneemovereenkomst staan startdatum en de tijdsduur van de werkzaamheden vermeld.

"Veel mensen denken bij verandering van woonwensen aan verhuizen. Toch kan verbouwen van de woning meestal die dingen waarmaken die je graag wilt, terwijl je blijft wonen op de plek waar je je thuis voelt. De afstand naar werk, school, etc. zijn bekend en je kent de buurt. Vaak wordt onderschat wat de mogelijkheden van de huidige woning zijn en daarbij komt dat verbouwen vaak goedkoper is dan verhuizen. "
- Mans Venema

Garantie


Wij geven garantie op verbouwingen middels een garantie van de stichting BouwGarant. Bij BouwGarant kunt u een verbouwblad aanvragen waarin uitgebreid wordt beschreven wat verbouwen inhoudt. Ook kunt u daar verbouwwijzers aanvragen waarin specifieke onderdelen worden besproken (isoleren, dakramen, dakkapellen, de aanbouw, kozijnen, etc). De verbouwbladen en verbouwwijzers kunnen ook wij u toezenden.

Venema Bouwbedrijf

  • 110 jaar ervaring
  • kwaliteit
  • betrokken
  • duurzaam
Afspraak maken

Contact

Venema Bouw BV
Felland Noord 7a
9753 TB Haren

050 - 406 1201
info@venemabouw.nl

Aangesloten bij

Bouwgarant Bouwend Nederland

Volg ons