Kozijnen


Venema Bouw maakt kozijnen op maat. Voor nieuwbouw en ter vervanging van bestaande kozijnen. In onze ambachtelijke timmerfabriek worden uw kozijnen via een efficiënt proces met de hand vervaardigd. Onze vakmensen staan garant voor de hoogste kwaliteit.

"Goede kozijnen zijn belangrijk. Het vervangen van bestaande kozijnen kan behoorlijk kostbaar zijn. Daarom is het noodzakelijk dat uw kozijnen van de hoogste kwaliteit zijn"
- Mans Venema


Met behulp van de nieuwste software worden uw kozijnen ontworpen met uiterste precisie. U kunt dus direct inzien hoe uw kozijnen er uit komen te zien en wat deze gaan kosten. Tevens is het aanpassen van de tekeningen aan uw wensen een eenvoudige zaak.

Op maat


Als we samen overeenstemming hebben bereikt over de te leveren kozijnen worden de benodigde materialen besteld, zoals het hout met FSC keurmerk, het hoog rendement glaswerk, eventuele deuren en andere elementen. Daarna vervaardigt Venema Bouw de kozijnen in de timmerfabriek.

Zorg


Tijdens het installeren van de nieuwe kozijnen draagt Venema Bouw er zorg voor dat de overlast zo beperkt mogelijk blijft.

Kozijnen leveren en plaatsen in Groningen, Drenthe en Friesland
We leveren onze maatwerk kozijnen in Groningen, kozijnen in Haren en omstreken. Uiteraard plaatsen wij de kozijnen zeer vakkundig en met garantie. Als u alleen losse kozijnen wilt bestellen voor uw renovatie, onderhoud of verbouwing dan leveren wij deze ook zonder plaatsing.

Venema Bouwbedrijf

  • 110 jaar ervaring
  • kwaliteit
  • betrokken
  • duurzaam
Afspraak maken

Contact

Venema Bouw BV
Felland Noord 7a
9753 TB Haren

050 - 406 1201
info@venemabouw.nl

Aangesloten bij

Bouwgarant Bouwend Nederland

Volg ons